Благодійна ярмарка, аукціон і лотерея, зустріч із випускниками шкіл: на факультеті спеціальної освіти, психології і соціальної роботи пройшов День відкритих дверей

Благодійна ярмарка, аукціон і лотерея, зустріч із випускниками шкіл: на факультеті спеціальної освіти, психології і соціальної роботи пройшов День відкритих дверей

Факультет спеціальної освіти, психології і соціальної роботи відзначив свій 32 День народження!

Факультет розвивається, відкриває нові спеціальності та освітні програми, здійснює підготовку за різними освітніми ступенями і формами навчання, знаходить нових друзів в Україні та за її межами, щороку залучає до дружньої факультетської родини нових здобувачів, допомагає знайти свій шлях і побудувати професійне майбутнє.

Представники кафедр (кафедри соціальної роботи, кафедри психолого-медико-педагогічних основ корекційної роботи, кафедри спеціальної та інклюзивної освіти, кафедри загальної та практичної психології,  кафедри логопедії і спеціальних методик, кафедри психології освіти) організували благодійну ярмарку, благодійний аукціон і безпрограшну лотерею за донат на ЗСУ.

Для випускників шкіл науково-педагогічні працівники разом зі студентами провели День відкритих дверей та ознайомили зі спеціальностями, які можна здобути на факультеті. Презентація розпочалася із вітального слова декана факультету Тетяни Опалюк.

Учні змогли відчути себе студентами, зрозуміти особливості кожної професії, дізнатися про те, що вивчають на кожній із спеціальностей і як здобуті знання допоможуть у майбутньому, де можна працювати після завершення навчання тощо.

Здобувачі вищої освіти розповіли про студентське дозвілля, переваги обраної спеціальності, міжнародну діяльність, досвід участі в програмах студентських обмінів Erasmus+ тощо.

Усі зібрані кошти передані на потреби ЗСУ!

Щиро дякуємо всім за підтримку й активну участь! Дякуємо Збройним силам України за можливість працювати, творити, навчати! Разом ми сила! Разом до Перемоги! Все буде Україна!

Запрошуємо до нас на навчання в нашу дружню факультетську родину!

Факультет спеціальної освіти, психології і соціальної роботи