Чергове засідання ректорату К-ПНУ

Чергове засідання ректорату К-ПНУ

10 квітня відбулося чергове засідання ректорату К-ПНУ.

Зустріч розпочав ректор університету  Сергій Копилов, який поінформував членів ректорату, керівників структурних підрозділів про нормативно-правові та розпорядчі документи в галузі освіти.

Керівник навчально-методичного відділу, голова робочої групи Наталія Гудима проаналізувала кадрове та навчально-методичне забезпечення освітніх програм Туризм спеціальності 242 Туризм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та Туризмознавство спеціальності 242 Туризм другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Про розробку та акселерацію стартапів науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти університету як засіб розвитку наукової, науково-технічної діяльності, системи платних послуг доповіла керівник відділу фандрайзингу Вероніка Буторіна.

Результати вибору навчальних дисциплін здобувачами першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти на 2024-2025 навчальний рік представила керівник навчального відділу Оксана Чорна.

Керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету, голова робочої групи Володимир Адамовський проаналізував результати співпраці факультетів, навчально-наукового інституту української філології та журналістики з випускниками.

За результатами засідання ухвалили низку важливих рішень.

Пресцентр