Пізнавальна екскурсія студентів педагогічного факультету до Бакоти

Пізнавальна екскурсія студентів педагогічного факультету до Бакоти

Здобувачі вищої освіти освітньої програми Початкова освіта спільно з науково-педагогічними працівниками кафедри теорії та методик початкової освіти кандидатом педагогічних наук, доцентом, старшим викладачем Ольгою Ковальчук  та кандидатом філологічних наук, доцентом Наталією Гудимою відвідали Бакотський скельний монастир.

Студенти поділилися враженнями про подорож:

«Я з одногрупниками відвідала неймовірне місце — Бакоту!  Це не просто екскурсія, а справжня подорож у часі. З оглядового майданчика відкрилася панорама, що зачаровує: величні скелі, глибока річка та безкраї простори. Під час екскурсії ми дізналися багату історію цього місця, відвідали Бакотський скельний монастир, заснований у 12 столітті, який вражає своїми унікальними печерними келіями та неповторною атмосферою, зробили безліч чудових фото напам’ять, а також пікнікували на березі Дністра. Враження від поїздки незабутні! Ми зарядилися позитивом, відчули єднання з природою, відпочили від міської метушні й доторкнулися до таємниць історії. Рекомендую всім відвідати Бакоту, бо це місце, де можна відпочити душею та тілом!» (Діана Примак);

«Бакота – мальовниче місце спокою. Це місце, де можна насолодитися мальовничістю України в потаємних її куточках. Із перших моментів приїзду мене вразила краса природи та мальовничість. Таємничість та історії про старовинний монастир у скелі зачаровували. Це було справжнє занурення в українську історію і культуру. Захопливі водні простори та природа дарували незабутні враження і спокій. Прогулянка вздовж берега водосховища була чудовим відпочинком від міської метушні. Я обов’язково повернуся, щоб насолодитися всією цією красою ще раз» (Вікторія Боднарук);

«Бакота приваблює фантастичними краєвидами, захопливими історіями та, звісно, залишками скельного монастиря. Щиро вдячні організаторам за незабутню поїздку й емоції!!!» (Марʼяна Кушнір).

Дякуємо профкому студентів, аспірантів та докторантів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка за спонсорську підтримку.

Студенти педагогічного факультету