Індивідуальна екскурсія університетом — унікальна можливість для майбутніх абітурієнтів

Індивідуальна екскурсія університетом — унікальна можливість для майбутніх абітурієнтів

Індивідуальна екскурсія університетом — унікальна можливість для майбутніх абітурієнтів побачити заклад вищої освіти та побувати на обраних факультетах, особисто поспілкуватися з науково-педагогічними працівниками про омріяні спеціальності й отримати відповіді на всі актуальні питання.

У межах заходу «Дні відкритих дверей – щодня» проводяться групові та індивідуальні екскурсії Університетом Огієнка.

11 квітня відбулася індивідуальна екскурсія для трьох одинадцятикласників Кам’янець-Подільського ліцею №6 Кам’янець-Подільської міської ради. Старшокласники цікавились спеціальностями філологічного профілю, тому й відвідали навчально-науковий інститут української філології та журналістики і факультет іноземної філології.

Зі спеціальностями навчально-наукового інституту української філології та журналістики гостей ознайомила заступник директора з навчальної роботи та забезпечення якості вищої освіти кандидат філологічних наук, доцент Наталія Шеремета. Про особливості навчання в навчально-науковому інституті та можливості подальшого працевлаштування потенційним абітурієнтам розповіла кандидат філологічних наук, доцент Наталія Дзюбак.

Завідувач кафедри журналістики, доктор філологічних наук, професор Людмила Марчук поінформувала гостей про перспективи вступу на спеціальність Журналістика. Людмила Миколаївна ознайомила майбутніх вступників із публікаціями студентів і згадала успішних випускників, які сьогодні працюють журналістами на радіо та телебаченні.

Кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри історії, української літератури та компаривістики, завідувач лабораторії Валерій Щегельський розповів про цікаву практичну підготовку й насичене студентське життя, а також продемонстрував унікальну колекцію експонатів із народного побуту давнього Поділля.

Декан факультету іноземної філології, кандидат філологічних наук, доцент кафедри англійської мови Алла Хоптяр повідомила учням про факультет, який очолює, та про особливості навчання на спеціальностях іноземної філології.

Про вивчення німецької мови одинадцятикласникам розповіла завідувач кафедри німецької мови, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Калинюк.

Майбутні абітурієнти мали змогу поспілкуватися зі студентами факультету іноземної філології, які поділились своїми враженнями від навчання та успіхами у вивченні іноземних мов.

Сподіваємось побачити знайомі обличчя в наступному навчальному році та нагадуємо, що університет радо відчиняє свої двері перед кожним. Запрошуємо на екскурсії за індивідуальною чи колективною програмою в зручний для вас час!

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету