Крафтовий туризм на Поділлі: студенти К-ПНУ відвідали трав’ярню родини Прудивусів «Перлини Бакоти»

Крафтовий туризм на Поділлі: студенти К-ПНУ відвідали трав’ярню родини Прудивусів «Перлини Бакоти»

16 квітня студенти Університету Огієнка спеціальностей 242 Туризм та 241 Готельно-ресторанна справа відвідали трав’ярню родини Прудивусів «Перлини Бакоти».

Здобувачі мали можливість послухати цікаву інформаційно-прикладну лекцію від представника крафтової продукції Придністров’я Миколи Прудивуса.

Молодь ознайомилась із цехом сушки лікарських трав, насолодилась ароматерапією на виробництві (запахи трав м’яти, ромашки, лаванди, шавлії лікарської та інших трав), а також отримала багато позитивних емоцій від дегустації фітотрав’яних чаїв, канапок із продуктів власного виробництва, меду, джемів, варення із ягід та квітів, мохіто із трав та квітів тощо.

За декілька годин, проведених у трав’ярні, студенти дізнались дуже багато цікавої інформації про те,  як будувати бізнес, долати труднощі, не зважаючи на важкі часи, знаходити кошти та ресурси для допомоги іншим.

Майбутні фахівці туризму та готельно-ресторанної індустрії побачили як одна українська родинна побудувала успішний бізнес, за допомогою віри у свої сили та майбутнє України.

Крафтовому туризму бути на Поділлі!

Людмила Матвейчук ,
завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи,
доктор наук з державного управління, член НСЖУ