Заходи до Всеукраїнського дня психолога в Університеті Огієнка

Заходи до Всеукраїнського дня психолога в Університеті Огієнка

В Університеті Огієнка відбулися заходи до Всеукраїнського дня психолога.

Із вітаннями до учасників свята звернулися заступник декана з наукової роботи та міжнародних зв’язків факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Докучина, завідувач кафедри загальної та практичної психології, доктор психологічних наук, професор Ліана Онуфрієва, завідувач кафедри педагогічної та вікової психології Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, кандидат психологічних наук, доцент Олена Диса, волонтер і керівник ГО «Добродій» Іван Антонюк.

 Учасники заходу долучилися до майстер-класів («Психогеометрія: яка я фігура?», «Терапія іграшкою як підхід психологічної допомоги», «ЛЮБОВ як ресурс», «Обійми Хібукі внутрішній дитині», «Мої стосунки з грошима», «Синдром відкладеного життя: вчимося будувати майбутнє сьогодні», «Дзеркало моїх стосунків»), взяли участь у психологічному квесті.

Здобувачі вищої освіти спеціальності 053 Психологія і викладачі кафедри загальної та практичної психології провели благодійний ярмарок. Зібрані кошти передали керівнику ГО «Добродій» Антонюку Івану Івановичу для підготовки до поїздки до наших захисників.

Висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до заходу: представникам Комунальної установи Дунаєвецької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», психологам, здобувачам вищої освіти  та випускникам спеціальності 053 Психологія, колегам.

Окремо висловлюємо подяку ТОВ «Український кристал» та керівнику Юр’євій Оксані Борисівні за надання спонсорської допомоги у вигляді солодких виробів для благодійного ярмарку.

Кафедра загальної та практичної психології