Історія успіху випускника К-ПНУ

Історія успіху випускника К-ПНУ

Геннадій Білодідукраїнський дзюдоїст, випускник факультету фізичної культури К-ПНУ спеціальності Середня освіта (Фізична культура); працює тренером збірної України та тренером спортивної команди Служби безпеки України; Майстер спорту міжнародного класу (1996); Заслужений майстер спорту.

  1. Що спонукало Вас обрати факультет фізичної культури Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка?

Моє життя завжди було пов’язане зі спортом. Під час вибору університету тренер запропонував обрати Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка. Я погодився. Далі знайомство, вступні іспити, професійне навчання.

  1. Розкажіть, будь ласка, про свої студентські роки. Чим запам’яталися роки навчання на факультеті? Кого із викладачів згадуєте? Спілкуєтеся зі своїми одногрупниками? Вони працюють за фахом?

Студентські роки були захопливими, пари та практичні заняття на стадіоні й в залі надзвичайно цікавими. Пам’ятаю знайомства з викладачами, зокрема Солопчуком Миколою Сергійовичем та Шишкіним Олександром Павловичем.

Студентські роки запам’яталися на все життя. Із одногрупниками спілкуємося, деякі працюють тренерами, як і я.

Знання, які здобув в університеті значно допомогли мені в роботі. Моя дочка, Дар’я Білодід (випускниця факультету фізичної культури К-ПНУ) зайнялася професійною спортивною кар’єрою. Тоді мені дуже допомогли набуті навички в підготовці до змагань.

  1. Які навички Ви здобули під час навчання в університеті?

Теоретичні знання мені надали в повному обсязі, практичних навичок набув тоді, коли входив до складу збірної команди України. Досвід брали під час участі в змаганнях, додавали щось своє, адже час іде й спорт розвивається.

  1. Де Ви зараз працюєте? Що входить в коло Ваших обов’язків? Вам подобається робота? Чим запам’яталися перші дні роботи?

Працюю тренером у спортивній команді Служби безпеки України. У мої обов’язки входить підготовка спортсменів до змагань високого рівня, чемпіонатів Європи і світу, Олімпійських ігор тощо. Моя робота мені дуже подобається.

  1. У чому секрет Вашого успіху? Які плани на майбутнє?

Секрет успіху в праці та бажанні дійти до своєї мети.

  1. Дайте поради студентам університету та абітурієнтам.

Моя порада: наполегливо вчитися, обов’язково мати мету та йти до неї, не звертаючи увагу ні на що. Це складно, але все можливо!