День: 09.07.2024

Вступ-2024: як розрахувати конкурсний бал для вступу на магістратуру?

Предметні тести з економіки та міжнародної економіки, права та міжнародного права, політології та міжнародних відносин, психології та соціології, управління та адміністрування містять по 140 завдань з вибором однієї правильної відповіді.

Предметний тест з обліку та фінансів містить 126 завдань з вибором однієї правильної відповіді та 14 завдань відкритої форми з короткою відповіддю.

Завдання з вибором однієї правильної відповіді має основу та чотири варіанти відповіді, з яких лише один правильний. Завдання вважають виконаним, якщо учасник ЄФВВ вибрав, позначив та підтвердив відповідь. Читати далі

Літо – пора відкриттів: майстерклас та екскурсія для вихованців літнього науково-розважального IT-табору «ITRobotics»

Викладачі кафедри біології та екології кандидат біологічних наук, доцент Інна Григорчук та кандидат біологічних наук, доцент Микола Матвєєв провели майстерклас «Цікаві досліди з рослинами» та екскурсію до зоологічної експозиції кафедри біології та екології К-ПНУ для вихованців літнього науково-розважального IT-табору «ITRobotics». Читати далі

Лiмiти стипендiатiв на І семестр 2024-2025 навчального року

На засіданні вченої ради К-ПНУ розглянули пропозицію стипендіальної комісії та затвердили ліміт стипендiатiв на І семестр 2024-2025 н. р. у кількості 40% від фактичної кількості студентів денної форми здобуття освітиякі навчаються за державним замовленням на відповідному факультеті, у навчально-науковому інституті української філології та журналістики, курсі за певною спеціальністю (предметною спеціальністю, спеціалізацією).

Навчальний відділ