День: 12.08.2024

Затверджено положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти

01 серпня 2024 р. набуло чинності нове Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти. Змістове і структурне вдосконалення процесів зовнішнього забезпечення якості якнайповніше врахувало інтереси закладів вищої освіти. Використані унікальний досвід 5 років активної роботи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (далі – НАЗЯВО) та осмислення його провідними стейкголдерами. Читати далі

Вступ-2024: реєстрація на спеціальну сесію ЄВІ

Додаткова реєстрація на єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) відбуватиметься з 9:00 12 серпня до  19 серпня 2024 року.

Приймальна комісія здійснює реєстрацію за умови особистої присутності вступника (особиста реєстрація).

Для успішної реєстрації необхідно сформувати комплект реєстраційних документів: Читати далі

Вступ-2024: як підтвердити своє місце навчання в університеті

Щоб стати студентом вишу, кожен вступник після отримання рекомендації до зарахування в заклад вищої освіти має підтвердити місце навчання.

Із 5 серпня абітурієнти почали отримувати рекомендації для вступу до вишів. Ті вступники, які були рекомендовані до зарахування на бюджет, навпроти однієї з поданих заяв в електронному кабінеті побачили статус Рекомендовано (бюджет) або Рекомендовано (контракт).

Щоб стати студентом вишу, абітурієнт має підтвердити своє місце навчання. Зробити це можна в електронному кабінеті: Читати далі