«АНТИКОРУПЦІЯ ТА ДОБРОЧЕСНІСТЬ»: К-ПНУ в переліку ЗВО, які викладатимуть нову навчальну дисципліну

«АНТИКОРУПЦІЯ ТА ДОБРОЧЕСНІСТЬ»: К-ПНУ в переліку ЗВО, які викладатимуть нову навчальну дисципліну

Національне агентство з питань запобігання корупції у своєму листі висловило подяку за активну позицію ректорату та повідомило, що внесло університет Огієнка до переліку ЗВО, які викладатимуть дисципліну «Антикорупція та доброчесність» у 2024 році.

Цей курс – чудовий інструмент є корисним для майбутніх викладачів дисципліни «Антикорупція та доброчесність». Кожна частина курсу – порада, яка допоможе розкрити важливість антикорупції та доброчесності, а найголовніше – вплинути на формування нульової толерантності до корупції у ваших студентів.

Саме роль як викладача є ключовою, адже він не лише передаєте знання та досвід студентам, але й адаптуєте матеріали курсу до їхніх потреб, формуючи в них практичне розуміння доброчесних стратегій поведінки та нульової толерантності до корупції.

Відтак у серпні доцент кафедри археології, спеціальних історичних і правознавчих дисциплін Володимир Адамовський та старший викладач кафедри української мови Зореслава Шевчук, пройшли базові курси «Основи антикорупції для всіх і кожного» (Володимир Адамовський), «Антикорупція та доброчесність» (Зореслава Шевчук) та отримали сертифікати про їх успішне завершення для викладання дисципліни «Антикорупція та доброчесність».

Зазначену дисципліну внесено до переліку вибіркових дисциплін для підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти в університеті.

Ми прагнемо не просто надати слухачам знання, але й необхідні інструменти, котрі допоможуть сприяти формуванню неприйняття будь-яких форм корупції студентом під час навчання та у подальшому житті.

Пресцентр