День: 22.08.2024

«Cучасний стан системи забезпечення якості вищої освіти в Україні: виклики та перспективи»: викладачі К-ПНУ на першому регіональному семінарі в Чернівцях

21-22 серпня доктор філологічних наук, професор Людмила Марчук, керівник навчально-методичного відділу, кандидат філологічних наук, доцент Наталія Гудима, методист вищої категорії навчально-методичного відділу Таїна Андрухова взяли участь у першому регіональному семінарі із серії «Cучасний стан системи забезпечення якості вищої освіти в Україні: виклики та перспективи», організованому Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти в партнерстві з Буковинським державним медичним університетом (м. Чернівці). Читати далі

Здобувачам вищої освіти К-ПНУ призначено академічні стипендії

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 12 серпня 2024 року № 1121 «Про призначення іменних академічних стипендій Верховної Ради України здобувачам фахової передвищої та вищої освіти на 2024/2025 навчальний рік» іменні стипендії призначені:

Катерині Михайловій – здобувачці ІІІ курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова і література);

Тетяні Мойсеєвій – здобувачці ІV курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 035 Філологія;

Анастасії Фаріон – здобувачці ІV курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 014 Середня освіта (Історія).

Також згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 31 липня 2024 року № 1078 «Про призначення академічної стипендії імені М.С. Грушевського на І семестр 2024/2025 навчального року»  іменну стипендію призначили  здобувачу ІІ курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 014 Середня освіта (Історія) Анатолію Добровольському.

Вітаємо здобувачів освіти!

Нових звершень в освітній і науковій сфері!

 Пресцентр

«Мистецтво без кордонів»: здобувачі вищої освіти К-ПНУ набувають мистецького досвіду в Німеччині

22 липня – 11 серпня відбувся мистецький проєкт у межах співпраці кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва К-ПНУ й місцевої громади Мольбергена «Мистецтво без кордонів», який організував доцент кафедри Іван Гуцул.

Здобувачі вищої освіти спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація Єлизавета Кожухівська, Софія Мала, Альона Брижак, Маргарита Тахтєєва набули цінного досвіду під керівництвом досвідченого художника. Також студентки побували в інших містах Німеччини, відвідали музейні заклади, ознайомилися з архітектурою.

Ось як описують свої враження учасниці проєкту: Читати далі

Вступ-2024: завершується подання заяв від вступників у магістратуру

22 серпня о 18:00 завершується приймання заяв від абітурієнтів, які вступають на навчання для здобуття ступеня магістра.

Подання заяв здійснюється онлайн через електронні кабінети вступників.

Вступники в магістратуру можуть подати до 5 заяв на бюджетні місця. Водночас на контрактну форму навчання вступник може подати до 10 заяв.

Кожній заяві на бюджет вступник має надати пріоритетність, за якою визначається черговість розгляду заяви при вступі на бюджетні місця. Читати далі