Конференція трудового колективу та засідання вченої ради: готовність К-ПНУ до нового навчального року

Конференція трудового колективу та засідання вченої ради: готовність К-ПНУ до нового навчального року

29 серпня в К-ПНУ традиційно відбулись засідання одразу двох колегіальних органів – конференції трудового колективу та вченої ради університету. Зустрічі проходили в змішаному форматі.

На засіданні конференції трудового колективу Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка делегати заслухали доповідь ректора К-ПНУ Сергія Копилова щодо підсумків роботи університету у 2023-2024 навчальному році та пріоритетних завдань на 2024-2025 навчальний рік.

 

Також затвердили зміни до додатків 1, 2 Колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом працівників Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на 2024-2026 роки (доповідав голова профспілкового комітету працівників університету Борис Коваленко).

29 cерпня відбулося чергове засідання вченої ради Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Розпочав засідання ректор К-ПНУ, який вручив науково-педагогічним працівникам атестати професора та доцента.

Перший проректор Володимир Дубінський окреслив стан готовності університету до 2024-2025 навчального року в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні.

Члени вченої ради затвердили розподіл ліцензованого обсягу за освітніми програмами спеціальностей університету з підготовки здобувачів ступенів вищої освіти «бакалавр», «магістр», «доктор філософії» денної та заочної форм здобуття вищої освіти у 2024 році (нова редакція) (доповідав відповідальний секретар приймальної комісії Василь Чабанов) та перелік документів:

– План роботи Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на І семестр 2024-2025 навчального року (доповідав перший проректор Володимир Дубінський);

– План роботи вченої ради Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на І семестр 2024-2025 навчального року та План роботи ректорату Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на І семестр 2024-2025 навчального року (доповідала вчений секретар Наталія Коваленко).

Під час засідання заслухали звіт Юлії Магась-Демідас, докторанта кафедри археології, спеціальних історичних і правознавчих дисциплін 2 року навчання на спеціальності 032 Історія та археологія, про виконання індивідуального плану наукової роботи.

Також відбулося обрання науково-педагогічних працівників університету на вакантні посади завідувача; професора кафедр університету.

За результатами засідань конференції трудового колективу та вченої ради університету було ухвалено відповідні рішення.

Пресцентр