День: 18.09.2024

English4Ukraine: pеалізація триває

16 вересня завершилася реєстрація 2 когорти учасників освітнього процесу К-ПНУ на платформу вивчення англійської мови English4Ukraine за підтримки програми «Twinning».

Наразі 315 зареєстрованих учасників від Університету Огієнка будуть долучені до обраних курсів уже найближчим часом. Охочим опановувати та вдосконалювати англійську мову  надійде лист від команди Маріупольського державного університету з подальшими інструкціями.

Для тих, хто бажає долучитися до платформи, слідкуйте за нашими новинами.

Детальніше про платформу: https://mu.edu.ua/english4ukraine

Працюємо та перемагаємо!

Відділ міжнародних зв’язків

У К-ПНУ відбулася презентація ювілейного (ХХ) випуску збірника наукових праць «Іван Огієнко і сучасна наука та освіта: серія історична та філологічна»

17 вересня відбулася презентація ювілейного (ХХ) випуску збірника наукових праць «Іван Огієнко і сучасна наука та освіта: серія історична та філологічна». Це спільний проєкт навчально-наукового інституту української філології та журналістики й історичного факультету.

Модератором зустрічі була доктор філологічних наук, завідувач кафедри журналістики, професор Людмила Марчук (головний редактор). Читати далі

Актуальні вакансії

До уваги випускників Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка!

Одним із пріоритетних завдань університету є допомога випускникам у виборі місця роботи для подальшого успішного працевлаштування та кар’єрного зростання.

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету пропонує щотижневу рубрику «Актуальні вакансії». Читати далі

«Фіксація»: Заза Пауалішвілі завітав до К-ПНУ з презентацією авторського фотопоетичного проєкту

16 вересня у навчально-науковому інституті української філології та журналістики відбулася зустріч із поетом і фотографом Зазою Пауалішвілі.

Заза Пауалішвілі брав участь у цьогорічному сезоні на BAZHAN residency. Проєкт реалізується ГО «Translatorium» за підтримки Versopolis і фінансується програмою Європейського Союзу «Креативна Європа». Упродовж певного часу поет жив і працював у м. Кам’янець-Подільський. Він презентував авторський фотопоетичний проєкт «Фіксація», в основі якого — дослідження глибинних відчуттів поета та розмова з внутрішнім  «Я».

Читати далі