День: 30.09.2024

Команда студента К-ПНУ Олега Плотницького вкотре здобула перемогу на Суперкубку Італії

21-22 вересня в м. Флоренція (Італія) стартував розіграш Суперкубку Італії з волейболу 2024 року.

У першому півфіналі команда «Перуджа» Олега Плотницького, українського догравальника та здобувача вищої освіти факультету фізичної культури К-ПНУ, спеціальності 017 Фізична культура і спорт (група FKS1-M23), перемогла ВК «П’яченцу» (3:1) і захистила титул у фінальному поєдинку проти «Трентіно» з рахунком 3:2.

Читати далі

У К-ПНУ відбулися змагання з настільного тенісу

26 вересня на базі спортивної зали № 7 Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбулися змагання з настільного тенісу.

Відкрита першість К-ПНУ була присвячена 75-річчю факультету фізичної культури.

Учасники змагань посіли такі місця: Читати далі

Відкриття меморіальної дошки академіку Леву Баженову

27 вересня відбулася урочиста подія, яка назавжди залишиться в пам’яті університетської спільноти – відкриття меморіальної дошки видатному українському історику, доктору історичних наук, академіку, професору Леву Баженову. Це не тільки вшанування великої постаті в науковій і педагогічній сфері, але й визнання його неоціненного внеску в розвиток історичної науки, вітчизняного краєзнавства та формування нового покоління істориків. Читати далі

Відкрита зустріч з експертами освітньої програми Cередня освіта (Історія)

01 жовтня о 17:00 відбудеться відкрита зустріч з експертною групою під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми Cередня освіта (Історія) за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

На зустріч запрошуємо всіх охочих.

Щоб взяти участь у зустрічі, скористайтеся покликанням: https://us02web.zoom.us/j/87635459132?pwd=4BwWJr6TiIbbtJZkqGQh8ZibcQYftB.1

Ідентифікатор конференції: 876 3545 9132

Код доступу: 2024

Програма візиту