День: 03.10.2024

Відкрита зустріч з експертами освітньої програми Cередня освіта (Музичне мистецтво)

09 жовтня о 16:40 відбудеться відкрита зустріч з експертною групою під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми Cередня освіта (Музичне мистецтво) за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

На зустріч запрошуємо всіх охочих.

Щоб взяти участь у зустрічі, скористайтеся покликанням: https://us02web.zoom.us/j/87970199695?pwd=UjU7XFzooPq56zfHw1M8c0IZbT8KCS.1

Ідентифікатор конференції: 879 7019 9695

Код доступу: 360167

Програма візиту

 

Участь у Всеукраїнському проєкті з гендерної рівності в спорті «Грай за рівність»

Завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання Юрій Юрчишин у команді федерації бадмінтону України спільно з Klitschko Foundation долучилися до Всеукраїнського проєкту з гендерної рівності в спорті «Грай за рівність».

У Львові 100 дітей і 20 вчителів фізичної культури взяли участь у майстер-класі та турнірі з бадмінтону. Читати далі

Співпраця К-ПНУ з Університетом третього віку ТЦСО (НСП) «Турбота» триває

02 жовтня в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбулась гостьова лекція на тему «Історія олімпійського руху від давності до сьогодення» для слухачів Університету третього віку Кам’янець-Подільського територіального центру соціального обслуговування «Турбота».

Із вітальним словом до учасників зустрічі звернувся декан факультету фізичної культури, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент Іван Стасюк, який подарував слухачам навчально-методичну літературу з історії сучасного олімпійського і спортивного руху. Читати далі