День: 15.10.2024

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка оголошує набір слухачів на підготовчі курси

Для навчання на підготовчих курсах запрошуються учні 10-11 класів закладів загальної середньої освіти й абітурієнти на базі повної загальної середньої освіти.

Мета підготовчих курсів – підготовка громадян України для вступу до закладів вищої освіти та національного мультипредметного тесту.

Навчальні предмети і їх кількість обирає слухач підготовчих курсів. Читати далі

Долучайся до Всеукраїнського відкритого конкурсу CYBER SECURITY CAMP

Із жовтня 2024 року до березеня 2025 року за сприяння кіберполіції України, компанії Binance, Харківського національного університету внутрішніх справ та ГО «Брама» відбуватиметься національний конкурс для студентів CYBER SECURITY CAMP.

Цей конкурс надає можливість здобувачам закладів вищої освіти перевірити свої навички у сфері інформаційних технологій та кібербезпеки, виконуючи завдання за різними напрямами. Читати далі

Співпраця з ліцеями Дунаєвецької міської ради

14 жовтня за сприяння консультанта Комунальної установи Дунаєвецької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ірини Шендерук науково-педагогічні працівники Університету Огієнка зустрілися з одинадцятикласниками Дунаєвецьких ліцеїв №1, №2, №3 та №4 Дунаєвецької міської ради Хмельницької області.

Зі вступним словом до школярів звернулася керівник навчально-методичного відділу, кандидат філологічних наук, доцент Наталія Гудима, яка ознайомила старшокласників з історією становлення та функціонування університету, інформацією щодо напрямів підготовки і спеціальностей, правилами вступу до ЗВО. Читати далі

Студенти і випускники К-ПНУ – призери чемпіонату України зі спортивної гімнастики

26-30 вересня м. Київ відбувся чемпіонат України зі спортивної гімнастики.

Команда Хмельницької області посіла 3 місце.

У складі команди виступали випускники факультету фізичної культури Віталій Гонтківський і Владислав Гонтківський, студенти групи FK1-B21 Іван Петренко та Олександр Любченко.

Також у фіналі у вправах на коні-махи Олександр Любченко посів 2 місце, а Віталій Гонтківський 3 місце.

Спортивний клуб

 

Науково-педагогічні працівники К-ПНУ вшанували пам’ять про українських повстанців

14 жовтня в Україні відзначають річницю створення Української повстанської армії (1942 рік). Читати далі