«Героям слава, кажемо по праву – бо струм козацький в генах не зачах!»

«Героям слава, кажемо по праву – бо струм козацький в генах не зачах!»

20 листопада на економічному факультеті відзначили День Гідності та Свободи. Два роки тому, 21 листопада, українці вийшли на Майдан. Це був перший день, перший крок Революції Гідності. Це був початок нової епохи.

Як все починалось, як важливо було вірити і як на Майдані стирався соціальний статус, залишаючи по собі лише патріотизм і бажання змін, розповів очевидець, студент 43-Т групи Кузьмик Захар. Говорили і про події на Сході, згадали тих, хто загинув у мирному Києві і тих, кого вбили на війні.

Про реалії неоголошеної війни, про волонтерську допомогу і ставлення жителів зони АТО студентам розповів справжній герой, воїн, учасник бойових дій Крамаренко Дмитро, сержант поліції спеціальної групи затримання, випускник економічного факультету, Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Студенти у свою чергу співали, читали вірші,  які не дають забути про ту боротьбу за Гідність і Свободу, яка триває й досі! Активну участь у проведенні масового заходу взяли студенти: Катерина Газіна ( із піснею «Я іду в далекі гори»), Пиріг Василь («Лента за лентою»), Брижак Юлія («Молитва за Україну»), Торжинська Олександра («Квітка душа»).

Оксана Гуцол, студентка 43 Т
групи економічного факультету