У К-ПНУ відбулось чергове засідання наукової ради

У К-ПНУ відбулось чергове засідання наукової ради

04 вересня відбулося засідання наукової ради К-ПНУ.

До зустрічі долучилися представники Всеукраїнської молодіжної громадської організації «АЙСЕК», зокрема перед членами ради виступили Павло Кушнір та Ірина Вербовецька, які розповіли про можливості організації спільної проєктної роботи, участі здобувачів вищої освіти в стажуваннях та проходженні практики.

Під час засідання затвердили план роботи наукової ради на 2024-2025 навчальний рік та склад наукової ради.

Проректор з наукової роботи Світлана Миронова ознайомила членів наукової ради з особливостями подачі інформації щодо теоретичної і практичної цінності наукової діяльності за науковими напрямами та опису впливу її результатів на розвиток науки, інноваційний розвиток суспільства й економіки за 2019-2023 р.р. Також Світлана Петрівна та керівник відділу наукової роботи Тетяна Франчук повідомили про зміст із підготовки відомостей про наукову (науково-технічну) діяльність за науковими напрямами відповідно до переліку показників, за якими здійснюється провадження наукової (науково-технічної) діяльності університету.

Окремим питанням порядку денного була пропозиція створення школи досліджень, проєктування та стартапінгу, яку представила Тетяна Франчук. Школа передбачає навчання та сприяння веденню дослідницько-проєктної, стартапінгової діяльності як викладачів, так і здобувачів освіти,  стимулювання форм їх спільної діяльності.

За результатами засідання наукової ради ухвалено відповідні рішення.

Відділ наукової роботи