Презентація ювілейного (ХХ) випуску збірника наукових праць «Іван Огієнко і сучасна наука та освіта: серія історична та філологічна»

Презентація ювілейного (ХХ) випуску збірника наукових праць «Іван Огієнко і сучасна наука та освіта: серія історична та філологічна»

Запрошуємо всіх охочих на презентацію ювілейного (ХХ) випуску збірника наукових праць «Іван Огієнко і сучасна наука та освіта: серія історична та філологічна» (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта: науковий збірник. Серія історична та філологічна / [редкол.: Людмила Марчук (голов. ред.), Олег Рарицький (відп. ред.) та ін.]. Кам’янець-Подільський: Кам’я нець-По діль сь кий національний університет імені Івана Огієнка, 2023. Вип. ХХ. 396 с.).

До видання ввійшли матеріали, присвячені узагальненню історичних, лінгвістичних, літературознавчих і дидактичних аспектів сучасних новітніх наукових досліджень; системі формування духовного потенціалу сучасної молоді; перспективним інноваційним авторським науковим технологіям, присвяченим розвитку концепцій Івана Огієнка. Збірник адресовано науковцям, викладачам, учителям, здобувачам вищої освіти різних рівнів, усім, кого цікавлять актуальні питання вітчизняної гуманітарної науки, проблеми української духовності та культури.

Зустріч відбудеться 17 вересня о 13:30 в 208 аудиторії головного корпусу К-ПНУ та на платформі Google Meet за покликанням: https://meet.google.com/hhr-hpkg-nuh.

Щоб приєднатися з телефону, наберіть номер +1 337-520-0340 і введіть PIN-код 366 012 881#.

Із матеріалами збірника можна ознайомитися за покликанням.