Акредитація освітніх програм: механізми забезпечення якості вищої освіти в К-ПНУ

Акредитація освітніх програм: механізми забезпечення якості вищої освіти в К-ПНУ

У Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка успішно реалізовують актуальні програми підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників.

Зокрема 24 вересня розпочали реалізацію програми «Акредитація освітніх програм: механізми забезпечення якості вищої освіти в К-ПНУ».

Модератор – керівник навчально-методичного відділу, кандидат філологічних наук, доцент, доцент кафедри теорії та методик початкової освіти Наталія Гудима.

Мета програми -удосконалення психолого-педагогічної, комунікативної, інформаційно-комунікаційної компетентностей гаранта освітньої програми як менеджера в успішній підготовці самооцінювання та проходженні акредитаційної експертизи відповідно до сучасних вимог і викликів у галузі вищої освіти. Варто зазначити, що кожен учасник програми отримає сертифікат про підвищення кваліфікації (30 годин / 1 кредит ЄКТС).

Під час першої зустрічі учасники обговорили загальні принципи проведення акредитації освітньої програми, звернули увагу на нормативно-правову базу внутрішньої системи забезпечення якості вищої освіти в К-ПНУ. Спікерами виступили перший проректор, кандидат історичних наук, доцент Володимир Дубінський та проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків, кандидат педагогічних наук, доцент Геннадій Бесарабчук.

Удосконалюймо систему професійного становлення майбутнього фахівця разом!

Інформацію про курси підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників можна знайти на вебсайті навчально-методичного відділу К-ПНУ за покликанням.