Зустріч психологів соціально-психологічної служби К-ПНУ з першими курсами

Зустріч психологів соціально-психологічної служби К-ПНУ з першими курсами

25 вересня фахівці соціально-психологічної служби провели захід «Привіт, познайомимось?» для здобувачів перших курсів К-ПНУ. Зустріч була спрямована на підтримку адаптації новачків до університетського середовища.

Захід проходив у невимушеній атмосфері, де студенти могли вільно спілкуватися з психологами й однолітками. Кандидати психологічних наук, доценти Юлія Данчук і Оксана Логвіна застосовували інтерактивні методики для покращення комунікації та згуртованості. Особливу увагу приділяли емоційному стану першокурсників, їхнім очікуванням і можливим труднощам у навчанні та соціалізації.

Під час зустрічі психологи ознайомили студентів із ресурсами, які пропонує університетська соціально-психологічна служба, й розповіли про можливості індивідуальних консультацій і групової підтримки. Здобувачам надали корисні контакти для подальшої співпраці та закликали звертатися за допомогою в разі потреби.

Захід допоміг першокурсникам відчути підтримку та належність до університетської спільноти, а також навчив їх важливості піклування про своє психічне здоров’я, створив основу для відкритого діалогу про емоційні виклики, із якими студенти можуть стикатися впродовж навчання.

Попередньо психологи відповіли на запити окремих кафедр і провели тренінги для студентів:

ЗУСТРІЧ ПСИХОЛОГІВ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ З ПЕРШИМ КУРСОМ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ «ТУРИЗМ ТА РЕКРЕАЦІЯ» І «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

Зустріч здобувачів з очільниками соціально-психологічної служби

ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ-МАГІСТРАНТІВ ІСТОРИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ІЗ ПСИХОЛОГАМИ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ УНІВЕРСИТЕТУ

Соціально-психологічна служба