Чергове засідання ректорату К-ПНУ

Чергове засідання ректорату К-ПНУ

10 жовтня відбулося чергове засідання ректорату К-ПНУ.

Зустріч розпочав в.о. ректора університету  Володимир Дубінський, який вручив науково-педагогічним працівникам почесні грамоти Управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради за сумлінну й плідну працю, ініціативу та наполегливість у роботі, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу навчання, виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти.

Володимир Анатолійович поінформував членів ректорату, керівників структурних підрозділів про нормативно-правові та розпорядчі документи в галузі освіти.

Керівник навчально-методичного відділу Наталія Гудима проаналізувала кадрове та навчально-методичне забезпечення освітніх програм Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова) спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова і література), Політологія спеціальності 052 Політологія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, а також навчально-методичне й інформаційне забезпечення освітніх компонентів освітніх програм Середня освіта (Історія), Середня освіта (Історія та правознавство) спеціальності 014 Середня освіта (Історія) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Про оновлення підходів до виконання курсових робіт здобувачами вищої освіти в контексті чинних стандартів вищої освіти спеціальностей університету доповіла керівник відділу наукової роботи Тетяна Франчук.

Проректор з науково-педагогічної роботи (адміністративно-господарська робота та розвиток матеріально-технічної бази) Михайло Желізник окреслив стан готовності університету до опалювального сезону.

Пресцентр