Маленьке свято

Маленьке свято

Зовсім нещодавно відбувся благодійний ярмарок у стінах К-ПНУ імені Івана Огієнка, організований Анатолієм Федоровичем Ковальчуком, якому допомагали студентки 33-ПА групи педагогічного факультету. Усі із задоволенням прийняли участь у заході. На гроші, виручені від продажу ляльок, ми закупили солодощі та подарунки для дитячого садка №3. У ньому навчаються дітки з вадами, тому це свято для них особливе.

як говорив сам Анатолій Федорович: «Усі, хто прийняв участь в акції, можуть пишатися собою. Ви зробили велику справу. Сьогодні, у день Святого Миколая, ми зробили маленьке свято для дітей, яке, сподіваюсь, вони запам’ятають на довго».

19 грудня ми завітали до діточок, щоб вручити їм подарунки. Водночас побували на святі, яке для дітей організували вихователі дитячого садка. Загалом захід пройшов у дружній, теплій атмосфері. Після виступу ми подарували кожній дитині солодкий подарунок, а для садочка – магнітну дошку та іграшки. Усі були дуже раді подарункам. Чесно кажучи, у мене сльози навертались на очі, коли я бачила невимовну радість цих діток, їх милі усмішки.

Сподіваюсь, це не останній благодійний ярмарок у нашому університеті. Після такого заряду позитивних емоцій, як сьогодні, хочеться повторювати подібні акції якомога частіше. Я хочу звернутися до всіх – не будьте байдужими! Творіть добро і воно озветься вам усмішками дітей, які неможливо нічим замінити!

Наталія Яблонська, студентка

33-ПА групи педагогічного факультету.

Світлини Ольги Комарової