Ні! Я жива! Я буду вічно жити!

Ні! Я жива! Я буду вічно жити!

25 лютого 2016 року в приміщенні читального залу № 1 працівниками центрального абонементу та читального залу №1 було організовано та проведено літературно-мистецьку годину «Ні! Я жива! Я буду вічно жити!», присвячену 145-ій річниці від дня народження відомої української письменниці Лесі Українки.

До участі долучилися студенти I-IV курсів факультету української філології та журналістики (Хом’ як Н., Поважнюк А., Серветник Н., Собко О., Довгий О., Лиса В., Тамака В., Борденюк В., Тур М., Угніченко І.) та учні СЗОШ № 5 (Ситник Ю, Ситник В.).

Студенти читали вірші письменниці, співали пісні, згадувалися найважливіші моменти її життя. Бібліотекарі університету підготували розповідь про маловідомі факти з життя Лесі Українки.

Присутні мали можливість пройтися сторінками життя і творчості письменниці, поринути в поетичний світ художнього слова, відчути його глибину, силу, ніжність та мелодійність.

29 лютого 2016 року Львівський академічний обласний музично-драматичний театр ім. Юрія Дрогобича запрошує студентів та викладачів університету на виставу «Лісова пісня». Вона відбудеться у РБК «Розмай». Початок – 18:00. Приєднуйтесь до чуттєвої пригоди, відчуйте давню, але таку прекрасну історію кохання Мавки та Лукаша.

Ситник Л.В, зав. центральним абонементом.,
Хижа Ірина, студентка 11 ж групи