Студентський форум «Літо, давай, прощавай!»

Студентський форум «Літо, давай, прощавай!»

11 вересня у готельному комплексі «Дністровська Рів’єра» проходив студентський форум «Літо, давай, прощавай!» Цей захід став фінальним акордом однієї із найкращих пір року – літа! По літньому тепла погода, веселий настрій, сонячні ванни та купання у Дністрі, змагання з пляжного волейболу та футболу, двогодинна подорож на катері дністровським каньйоном. Молодечі пісні та танці не зупинялися ні на мить. А на завершення – пляжна пінна вечірка, що надовго забезпечила незабутні враження. Погодьтеся, таким яскравим і змістовним відпочинком можуть похизуватися студенти не кожного вишу.

Окрім того, студентський актив вперше після канікул отримав можливість невимушено та у дружній атмосфері обговорити молодіжні проблеми, виробити плани щодо реалізації своїх ініціатив, напрацювати проекти стратегій розвитку студентського самоврядування.

 Потенційні претенденти на посаду спікера студентського сенату (вибори відбудуться 15 вересня) розповіли про свої передвиборчі програми, поспілкувалися із частиною студентів-виборців, сподіваюсь, й залучилися їх підтримкою. Форум відбувся на всі «п’ять» і, найголовніше, з користю для кожного учасника.

 Від імені учасників форуму хочу щиро подякувати за допомогу в організації Студентського форуму «Літо, давай, прощавай!» народному депутату України Володимиру Мельниченку!

 Велика подяка від усіх студентів ректору університету професору Сергію Копилову та голові студентського профкому Миколі Моштаку.

 

Олександр Марчук