Конкурс краси на факультеті фізичної культури

Конкурс краси на факультеті фізичної культури

Щорічно в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка проводиться конкурс краси та елегантності. 5 лютого за звання «Міс факультету 2019» змагалися студентки факультету фізичної культури.

Три чарівні конкурсантки – Охотнік Олександра, Пилипецька Христина і Кельбус Дарина – демонстрували свої таланти, грацію та ерудованість. А оцінювали виступи студенток декан факультету фізичної культури Іван Стасюк (голова журі), Микола Прозар, Аліна Боднар, Юлія Лісінська, Тетяна Погребняк, Андрій Заікін та Леонід Гурман (члени журі).

Конкурс складався з п’яти  етапів, у кожному з яких учасниці демонстрували свої таланти й здібності; також оцінювалася ерудованість, винахідливість та оригінальність. У фінальному конкурсі, який називався «Дефіле», дівчата продемонстрували свою граційність, витонченість та легкість ходи. А в перервах між конкурсами глядачі насолоджувалися виконанням пісень Сергія Чорного і танцювальними номерами Вікторії Поліщук, Світлани Башинської та Катерини Хомовської.Після завершення всіх етапів конкурсу судді оголосили імена переможців. За результатами голосувань, звання «Міс глядацьких симпатій» і титул «Перша віце-міс факультету» отримала Олександра Охотнік. Другою віце-міс факультету» було обрано Христину Пилипецьку. А перемогу в конкурсі здобула Дарина Кельбус, вона й отримала звання «Міс факультету фізичної культури».

Олена Валяровська, студенка 2 курсу

факультету української філології та журналістики