Фестиваль гумору в К-ПНУ імені Івана Огієнка

Фестиваль гумору в К-ПНУ імені Івана Огієнка

4 квітня в актовій залі університету відбувся фестиваль Ліги гумору. У фестивалі взяли участь такі команди: «ПрирІст» (збірна команда природничого та історичного факультетів), «NoName» (факультет корекційної та соціальної педагогіки і психології), «ММС» (економічний факультет), «Метр 60 і Віта» (факультет іноземної філології). «Розігрівали» зал перед виступами та вели концерт члени команди Ліги сміху «4 на 4» (капітан – Максим Редзель).

Учасники фестивалю веселили глядачів дотепними жартами, вдалими мініатюрами та несподіваними образами. Присутні в залі активно підтримували команди. Змагалися команди у двох конкурсах. Спочатку виступали з «візиткою», а потім жартували на теми, пов’язані з їх спеціальностями. Студенти оригінально зображували будні з життя вчителя, робочий день соціального працівника, прийом у логопеда, труднощі перекладу та сміливо обігрували історичні події на жартівливий лад.

Перемога дісталася команді «ПрирІст». Своїми веселими й водночас цікавими жартами студенти раз по раз «зривали» бурю овацій у залі. Оригінальні інтерпретації теорії еволюції Дарвіна, історичних постатей, образів із кінофільму «Хрещений батько» викликали в глядачів щирий сміх. Вітаємо команду «ПрирІст»!

Приємно відзначити, що цьогоріч усі нові команди Ліги гумору вдало себе презентували. Вітаємо команди з дебютом! Творчих Вам задумів і нових перемог!

Анжела Хан, директор студентського клубу