Вітаємо з ювілеєм керівника відділу навчально-виховної роботи і гуманітарної освіти Л.В. Горчак

Вітаємо з ювілеєм керівника відділу навчально-виховної роботи і гуманітарної освіти Л.В. Горчак

Щиро вітаємо керівника відділу навчально-виховної роботи і гуманітарної освіти шановну Людмилу Василівну Горчак із ювілеєм!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, творчого натхнення, запалу та наснаги у всіх Ваших починаннях, нових творчих звершень і проектів. Нехай кожен день Вашого життя буде наповнений приємними несподіванками, радістю, оптимізмом та любов’ю!

Користуємося нагодою, щоб висловити Вам у цей день вдячність за енергію, невтомну працю, уважність, людяність та справжню доброту. Щирість та простота у спілкуванні робить Вас найкращим керівником і колегою. Ваша підтримка студентських починань, зацікавленість у нових ідеях для реалізації виховної роботи, відкритість до співпраці забезпечують для студентів активне культурне та громадське життя. Та енергія, якою Ви заряджаєте, той творчий імпульс, який Ви передаєте, надихає усіх тих, хто знаходиться поряд із Вами!

Бажаємо Вам, Людмило Василівно, щоб робота приносила задоволення і понеділки завжди були приємними. Нехай та виняткова енергійність, якою ви наділені, й далі веде Вас до нових звершень! Бажаємо злагоди, порозуміння та затишку у Вашому домі, підтримки рідних і близьких!

Студентський клуб

Прес-центр університету

Студентський сенат