Нові можливості для студентів Університету Огієнка від Інституту європейської культури у Гнєзно

Нові можливості для студентів Університету Огієнка від Інституту європейської культури у Гнєзно

15 квітня 2019 року у головному корпусі Університету Огієнка відбулась зустріч із представниками Інституту Європейської Культури (м. Гнєзно) Університету Адама Міцкевича у Познані (Республіка Польща) – професором Орестом Красівським та Ігорем Ксеничем (Ph.D.). Гостей супроводжував доктор історичних наук, професор Василь Марчук, за сприяння якого й відбулася зустріч.
Студенти нашого університету мають можливість паралельно навчатися за бакалаврськими та магістерськими програмами в Інституті Європейської Культури (м. Гнєзно) за напрямами «Європейська комунікація» та «Проектування у сфері культури».

Здобувачі вищої освіти напрямку «Європейська комунікація» після першого року навчання на бакалаврській програмі обирають додаткові спеціальності «Публічна дипломатія» або «Практична риторика», а магістранти після першого семестру навчання обирають спеціальності “Media relations” або «Управління інституціями культури».

Навчання безкоштовне.
З детальною інформацією про навчання в Інституті Європейської культури (м. Гнєзно, Республіка Польща) можна ознайомитись за посиланням.

Відділ міжнародних зв’язків проводить презентацію таких бакалаврських та магістерських програм.

NB! Лінгвістичний центр запрошує здобувачів вищої освіти на інтенсивний курс з вивчення польської мови для навчання в Інституті Європейської Культури. Тривалість курсу – 2 місяці. Початок занять – 25 квітня 2019.

За детальною інформацією звертайтеся за адресою: вул. Огієнка 61, каб. 305

Тел. +38 (03849) 3-88-43

Відділ міжнародних звязків та Лінгвістичний центр