Перспективи працевлаштування в органах юстиції

Перспективи працевлаштування в органах юстиції

18 квітня в центральному корпусі нашого університету відбувалася зустріч студентів факультету української філології та журналістики з Віктором Худняком, начальником ГТУЮ у Хмельницькій області. Тема зустрічі – «Специфіка журналістської діяльності в органах юстиції».

Віктор Худняк пояснив студентам, що таке юстиція, в чому полягає її суть, розповів, як функціонують такі органи. Також він коротко ознайомив присутніх із проектами, які його команді вдалося реалізувати впродовж своєї діяльності в органах державної і виконавчої влади, зокрема: –  це «Юстиція Хмельниччини», «Шлюб за добу», «Свідоцтво про народження дитини» та інші.

«Проте без висококваліфікованого фахівця «просувати» такі проекти та ідеї дуже важко, тому ми зацікавлені в тому, щоб з нами працювала відповідальна й креативна молодь, а ваша професія – найкращий приклад цього,» – зазначив начальник юстиції Хмельниччини. Також зі студентами поспілкувалася журналістка Тетяна Бобрик, випускниця нашого вишу, котра поділилася своїми спогадами зі студентського життя й досвідом роботи у сфері юстиції.

«Знання, які я отримала в університеті допомогли мені з легкістю знайти роботу. Завдяки набутим професійним навичкам я знімаю, монтую відео, фотографую, пишу різні тексти, подорожую світом, знайомлюся з цікавими людьми тобто в такий спосіб постійно вдосконалюю й розвиваю свої журналістські вміння. Від цієї роботи я отримую колосальне задоволення,» – розповіла Тетяна.

Насамкінець Віктор Худняк запропонував студентам пройти стажування і стати частиною їхньої команди. Він наголосив на тому, що саме від нас залежить майбутнє нашої країни і лише ми зможемо змінити його на краще.

Ірина Піць, студентка 2 курсу

факультету української філології та журналістики