Участь студентів економічного факультету в історичному пікніку

Участь студентів економічного факультету в історичному пікніку

4 травня 2019 року студенти спеціальностей «Туризм», «Економіка підприємства», «Підприємництво, торгівля, біржова діяльність», «Облік та оподаткування» надали волонтерську допомогу учасникам військово-історичного товариства «Кам´янець» в організації та проведенні історичного пікніка.
Захід відбувся на території Старої фортеці й тривав увесь день. Запорукою успішного проведення пікніка, як зазначив керівник товариства Олександр Заремба, безперечно, стала саме участь у ньому студентів-волонтерів економічного факультету Кам´янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Молодь під керівництвом старшого викладача кафедри економіки підприємства Вероніки Буторіної допомагала в організації безпеки туристів під час проведення турніру лучників і лицарських боїв. Студенти також долучилися до проведення цікавих заходів з юними відвідувачами на експериментальних майданчиках – із дітьми були організовані конкурси, забави, майстер-класи з розпису кераміки, археологічні розкопки. Інформація про історичний пікнік поширилася в засобах масової інформації міста та України.

Сподіваємося, що кафедри економіки підприємства і туризму та готельно-ресторанної справи й надалі плідно співпрацюватимуть із військово-історичним товариством «Кам´янець».

Вероніка Буторіна, старший викладач

кафедри економіки підприємства