Молодіжний форум

Молодіжний форум

13-14 вересня студенти 14, 22, 23 та 52 груп факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології разом із викладачами взяли участь у Всеукраїнському форумі «Молодіжні сходини в Кам’янець-Подільській фортеці».
У межах форуму організовано три майданчики: «Культура і креативність», «Я-політик», «Соціо та економіка». Учасники цього заходу відвідали інфокуточки, відпочили на Лаунж-локації від команди Urban-Picnic, дізналися про вибір професії від мобільного центру зайнятості, поспілкувалися на різні актуальні теми щодо реалізації проєктів.
Дякуємо організаторам за запрошення!


Оксана Деревенчук

У рамках форуму “Молодіжні сходини в Кам’янець-Подільській фортеці”, 14 вересня проходив квест на тему “Зустріч епох”. Я була запрошена на нього як модель. Сама підготовка вже була захопленням, про яке я мріяла давно. Сукня Вікторіанської епохи,  капелюшок, стара фортеця… Ми всі ніби поринули в далеке минуле. Я була зачарована цією атмосферою, мене переповнювали приємні емоції. Вдячна організаторам за можливість участі в такому чудовому святі.

Оксана Дмитришин

Завжди з подругою мріяли втілитися в персонажів різних історичних епох, тому, коли нам запропонували взяти участь у такому заході, одразу погодилися. Як тільки відбулося перевтілення у прекрасних дам,  час хотілося зупинити. Враження неймовірні. Як тільки ступаєш вулицями міста, одразу відчуваєш на собі погляди людей, милі посмішки та компліменти. Незважаючи на погоду, квест пройшов успішно. Таким дійством була задоволена не лише я, але й туристи, гості та учасники заходу.

Катерина Дрібота

Дуже рада, що взяла участь в захопливому квесті “Зустріч епох”. Ці декілька годинок перенесли мене в минуле й дали відчути витончену красу того часу.

Катерина Макарук

Я з друзями брала участь у квесті “Зустріч епох” (ми були волонтерами).

Це була надзвичайна подія, яка назавжди закарбувалася в нашій пам’яті. Ми наче занурилися кожен у свою епоху, відчули її врочистість, глибинність, значущість.

Ілона Ничипорук

Мені пощастило потрапити на молодіжний фестиваль цими вихідними. Мене переповнює радість і гордість за те, що в нашому місті відбуваються такі масштабні події. Щаслива тим, що відвідала фестиваль, на якому набралася досвіду, відпочила і мала змогу взяти в ньому участь. Неймовірно гарні історичні сукні, які поталанило приміряти, назавжди закарбуються в моїй пам’яті. Незабутні моменти в рамках квесту запам’ятаю, як чудову пригоду з мого життя.

Відділ навчально-виховної роботи та гуманітарної освіти