Олімпійський урок

Олімпійський урок

У межах олімпійського тижня на базі Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 імені Т.Г. Шевченка для учнів 5-7 класів була проведена зустріч із двократною чемпіонкою Європи, чемпіонкою світу (2018), срібною призеркою світу (2019), багаторазовою чемпіонкою та рекордсменкою України, бронзовою призеркою чемпіонату Європи, майстром спорту України міжнародного класу з класичного пауерліфтингу Антонюк Анастасією.

Анастасія розповіла про свій шлях у великий спорт, про труднощі та невдачі, про перемоги та поразки, про участь у змаганнях різного рангу, про обмін досвідом, про захопливі випадки, що траплялися з нею під час змагань. Школярі з цікавістю слухали розповідь спортсменки та долучалися до розмови, ставили багато запитань та розповідали про свої спортивні вподобання.

Зустріч відбулася у невимушеній, позитивній атмосфері, кожен з учнів хотів доторкнутися до нагород чемпіонки й приміряти їх, щоб відчути себе переможцем. Було зроблено багато незабутніх спільних фото та селфі з Анастасією, які завжди будуть нагадувати про зустріч із спортсменкою. Після цієї приємної зустрічі профіль Анастасії в соцмережах значно поповнився малими прихильниками. Організатори зустрічі – викладачі кафедри спорту і спортивних ігор Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Райтаровська І.В., Зубаль М.В. та вчитель фізичної культури ЗОШ № 2 Дудко О.В. – також були приємно вражені від спілкування зі спортсменкою.

Спортклуб