Святковий концерт з нагоди Дня працівника освіти

Святковий концерт з нагоди Дня працівника освіти

Щороку в першу неділю жовтня відзначається День працівника освіти. Це не лише професійне свято вчителів та викладачів, це насамперед свято всіх тих, хто шанує працю педагога. Професія вчителя важка та відповідальна, адже в його руках майбутнє нашої держави. Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, водночас відповідає за самого себе, свій професійний рівень, своє право носити таке високе звання.

03 жовтня 2019 року в актовій залі Університету Огієнка відбувся урочистий концерт, присвячений Дню працівників освіти, на якому студенти привітали наставників із цим святом.

 На початку заходу вітальне слово від імені ректорату виголосив Іван Конет, доктор фізико-математичних наук, професор, проректор із наукової роботи. Він зазначив, що вчитель – це мудрий наставник та найкращий взірець для наслідування.

Також викладачів із їх професійним святом привітала Мар’яна Турніцька, спікер студентського сенату. Вона подякувала педагогам за самовіддану працю та побажала їм нових здобутків на освітянській ниві.

Родзинкою свята стали виступи танцювального колективу «Горлиця» (керівники – Володимир С’єдін та Дмитро Назаренко), котрі зачарували аудиторію запальними танцями – полькою, березнянкою, гопаком та іншими.

Своїм співом вражали глядачів Інна Баранюк, студентка природничого факультету, Сергій Чорний, студент факультету фізичної культури. Особливим був виступ Вікторії Олійник, студентки факультету іноземної філології, фіналістки шоу “Голос Країни – 2019”.

Заходи, присвячені Дню працівників освіти, відбулися в теплій та дружній атмосфері. Студенти вітали своїх наставників із професійним святом і дякували їм за невтомну працю.

Максим Сльозкін, студент 4 курсу
історичного факультету