Практика студентів економічного

Практика студентів економічного

З 1 по 18 жовтня 2019 року студенти першого курсу економічного факультету  Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка (напрям підготовки “Туризм” та “Готельно-ресторанна справа”) перебували на навчально-виробничій практиці.

Під час практики студенти відвідали різні види туристичних об’єктів. Їх завдання полягало в тому, щоб ознайомитися із роботою різних закладів туристичної галузі зсередини. В межах проходження практики студенти побували в Чернівцях, Хотинській фортеці, Меджибізькому замку, Кришталевій печері, селі Бакота.

У Кам’янці-Подільському студенти завітали до таких закладів, як готель «7 днів», «Гала-готель», готель «Гетьман», готель «Рейкарц» та ознайомилися з їх роботою.

Також вони відвідали Кам’янець-Подільський державний історичний музей-заповідник, а саме: Старий замок – пам’ятку архітектури XII-XVIII ст.; Ратушу – пам’ятку архітектури XIV-XVIII ст.; Вірменську криницю, вибиту в скелі в кінці ХVІІ ст., Галерею мистецтв – колишню духовну семінарію, пам’ятку архітектури XVIII ст., Музей старожитностей – будинок Вірменського єпископа, пам’ятку архітектури XVII ст., Виставкову залу, котра знаходиться в центрі нового міста, туристично-інформаційний центр, який допомагає спланувати відпочинок, організувати екскурсію містом.

Для студентів також була організована піша екскурсія Кам’янцем-Подільським – одним із найцікавіших середньовічних міст України. Наше місто зачарувало студентів своєю неповторністю, доброзичливістю, красою та комфортом. Воно зацікавило їх можливостями реалізувати свої сміливі плани та перспективи.

Після проходження практики студенти зрозуміли, що для успіху в майбутній професійній діяльності потрібно проявляти ініціативу, цікавитися новинками туристичної та готельно-ресторанної дільності, зреалізовувати свою мету, дбати про свій професійний рівень.

Богдана Опря, доцент кафедри туризму та
готельно-ресторанної справи