Новий досвід – нові перспективи

Новий досвід – нові перспективи

30 січня в читальній залі №2 відбулася зустріч здобувачів вищої освіти факультету іноземної філології освітньої програми Середня освіта (Англійська мова і зарубіжна література) з учителями закладу середньої освіти №15 Кам’янця-Подільського. Мета зустрічі – презентація досвіду навчання англійської мови в сучасних умовах.

Нашими гостями були вчителі вищої категорії Елла Голдибан, Оксана Смицька та Тетяна Петрова.

Програму заходу підготували так, щоб студенти-четвертокурсники могли дізнатися багато корисного задля подальшого практичного використання набутих знань та умінь у майбутній професійній діяльності. Гості щедро ділилися секретами вчителювання та надихали присутніх на подальше успішне оволодіння фахом.

На зустрічі йшлося про переваги використання ІСТ в умовах сучасної школи, ефективні форми warming up, особливості планування уроків, роль змістових ліній у навчанні англійської мови тощо. Особлива увага вчителів була зосереджена на філософії реформи Нової української школи, яка вже декілька років поспіль реалізується на освітніх теренах України.

Як успішний результат спілкування – студенти виявили бажання якнайшвидше перевірити отриманні знання та вміння на власному досвіді під час проходження педагогічної практики в школі. Захід запам‘ятався не лише цінною інформацією, але й теплою та щирою атмосферою.

Впевнені, що такі зустрічі матимуть продовження й стануть доброю традицією.

Зустріч відбулася за ініціативи гаранта освітньої програми, доцента кафедри англійської мови Тетяни Сторчової та за сприяння й підримки декана факультету іноземної філології Алли Хоптяр.

Попереду ще багато цікавих та інформативних зустрічей зі стейкхолдерами!

Docendo discimus.

За інформацією факультету іноземної філології