Пізнання прекрасного

Пізнання прекрасного

4 лютого 2020 року студенти економічного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка (напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм») разом із доцентом кафедри Богданою Опрею відвідали картинну галерею Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника в межах вивчення навчальної дисципліни «Міжнародна індустрія туризму».

Музейні експозиції висвітлюють сторінки історії Поділля від найдавніших часів до сучасності. Картинна галерея розташована в будинку, що є архітектурною пам’яткою кінця XVIII ст. В експозиції представлені унікальні твори живопису, графіки, скульптури західноєвропейського, російського та українського мистецтва ХVІІ – ХХ ст., а також колекція іконопису та скульптур на релігійну тематику.

Студенти ознайомилися з неймовірними роботами Бориса Негоди, які виконані за допомогою техніки олійної пастелі, високо оцінили національний скарб – виставку Наталії та Іллі Лашків. Відвідали також залу західноєвропейського мистецтва, залу іконопису тощо. Екскурсія була захопливою, цікавою, пізнавальною.

Вікторія Шерстюченко, студентка другого курсу економічного факультету