Партнерство та співпраця як невід’ємна складова діяльності університету

Партнерство та співпраця як невід’ємна складова діяльності університету

Розуміючи необхідність та важливість співробітництва, керуючись прагненням до взаємовигідних відносин співпраці та партнерства, 24 лютого 2020 року було підписано договір про співпрацю між Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка, в особі в.о. ректора Володимира Дубінського, та управлінням освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради, в особі начальника Сергія Мельника.

Цього ж дня також був підписаний договір із Кам’янець-Подільським приватним навчально-виховним комплексом “Антей” щодо освітньої та профорієнтаційної діяльності, методичної, науково-дослідної та виховної роботи, забезпечення якості професійно-практичної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації освітянських кадрів.

26 лютого 2020 року до Кам’янець-Подільського ліцею I-III ступенів “Славутинка” Хмельницької обласної ради завітали в.о. ректора, перший проректор Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Володимир Дубінський та керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету Володимир Адамовський. Директор ліцею Олена Козлова презентувала навчальний заклад та запевнила присутніх про подальші партнерські відносини з університетом, Сторони підписали важливий договір про співпрацю на найближчі 5 років. 

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки

та сприяння працевлаштуванню випускників університету