Зустріч із фахівцями санітарного відділу Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Держпродспоживслужби

Зустріч із фахівцями санітарного відділу Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Держпродспоживслужби

Віпровідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції COVID-19» та листа Міністерства освіти і науки України від 11 березня 2020 р. №1/9-154 щодо введення обмежувальних заходів для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка 12 березня по 3 квітня 2020 року запроваджено КАРАНТИН.

12 березня  2020 року в конференц-залі К-ПНУ імені Івана Огієнка відбулася зустріч адміністрації вишу, деканів факультетів, комендантів гуртожитків, медичних працівників та працівників господарської частини університету з фахівцями санітарного відділу Кам’янець-Подільської Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Оксаною Горбатюк і Тетяною Фтемовою.Пані Оксана розповіла присутнім, що таке вірусна інфекція коронавірус COVID-19 та як уберегтися від зараження.

Коронавірус COVID-19 – це велика родина респіраторних вірусів, які можуть спричиняти захворювання різного ступеня тяжкості: від звичайної застуди до гострого респіраторного синдрому.

Присутніх було проінформовано щодо профілактики та запобігання поширення коронавірусної інфекції, також було роздано буклети для ознайомлення з цією недугою

Просимо всіх зберігати спокій та дотримуватися рекомендацій Міністерства охорони здоров‘я України.

Більше інформації про короновірусну інфекцію дізнайтеся тут.

Бережіть себе та своїх рідних! Будьте здорові!

Оксана Фаріон