Ви працюєте – ми допомагаємо

Ви працюєте – ми допомагаємо

Шановні колеги, науково-педагогічні працівники, студенти!

Бібліотека Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка продовжує працювати для Вас в онлайн режимі. Бібліотечні фахівці пропонують низку послуг і ресурсів, які стануть у нагоді науково-педагогічним працівникам і здобувачам вищої освіти упродовж карантину.

Інституційний репозитарій університету http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/ забезпечує доступ до електронних документів наукових та освітніх матеріалів, дипломних робіт (проєктів) студентів К-ПНУ ім. Івана Огієнка.

Для архівування документів у інституційний репозитарій надсилайте їх на e-mail адресу читального залу електронної бібліотеки biblio_comp@kpnu.edu.ua.

Для отримання класифікаційного індексу УДК до наукових публікацій, заповніть форму послуги «Віддалене визначення індексів УДК і ББК» .

Органічним елементом віддаленого бібліотечного обслуговування є «Віртуальна бібліотечна довідка» . Зробіть запит та отримайте відповідь від працівників інформаційно-бібліографічного відділу.

Завжди до Ваших послуг електронний каталог бібліотеки, якій допоможе провести якісний пошук документів.

Зведений електронний каталог бібліотек Хмельницької області допоможе розкрити потенціал інформаційних ресурсів бібліотек Хмельниччини, а також сприятиме пошуку необхідної Вам літератури.

Зведена база даних «Науковці Хмельниччини» розкриє життєвий шлях та наукову діяльність науково-педагогічних працівників ЗВО, які мають науковий ступень «доктор наук», або вчене звання «професор». Зазначена база є корпоративним проектом бібліотек ЗВО Хмельницької області.

Завжди до послуг користувачів повнотекстові вітчизняні та іноземні бази даних посилання на які Ви знайдете на сайті бібліотеки. Веб-сайт бібліотеки library.kpnu.edu.ua, де розміщені посилання на всі вищезгадані ресурси, створює не тільки інформаційний комфорт, але й нову якість обслуговування, вирішить проблему ефективного пошуку та використання наявних інформаційних ресурсів.

На сторінці бібліотеки університету «Бібліотека К-ПНУ ім. Івана Огієнка» у «Facebook» Ви знайдете багато цікавої інформації, що дозволить з користю та інформаційно провести дозвілля.

В умовах карантину бібліотека університету залишається надійним інформаційним центром. Запрошуємо скористатися віддаленими сервісами й онлайн-ресурсами від фахівців сучасної бібліотечної справи! Бажаємо всім міцного здоров’я, утримуйтесь від поїздок і зустрічей. Всім 36,6!

Директор бібліотеки, кандидат історичних наук Л. В. Климчук