Новий сайт ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ

Новий сайт ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ

Усім відомо, що в сучасному світі жити без інформаційних ресурсів просто неможливо. Дорослі, підлітки та діти щодня відвідують тисячі, десятки тисяч нових інформаційних ресурсів у пошуках і перегляді цікавої для себе інформації.

Наразі актуальним для абітурієнтів є вибір закладу вищої освіти, його матеріальна база, досвід і знання викладачів, котрі можуть навчити чомусь новому і дати маленьку путівку в доросле життя. Які ж сайти шукають абітурієнти та їхні батьки під час літніх канікул? Так, сайти університетів, у яких хотіли б навчатися.

З огляду на величезну потребу в розробці нового інформаційного ресурсу для приваблення потенційних абітурієнтів центр інформаційних технологій розробив новий сайт для приймальної комісії Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. За період карантину з березня 2020 року по травень 2020 року працівник цього центру Герук Діана Вікторівна створила новий інформаційний сайт приймальної комісії відповідно до сучасних вимог користувачів.

Новий сайт, який розпочав роботу 27 червня 2020 року, вирізняється інтерактивністю, зручним інтерфейсом та наявністю великої кількості актуальної інформації.

Адреса сайту залишилася незмінною: vstup.kpnu.edu.ua.

Надважливі завдання, які стоять перед приймальною комісією Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, на всіх напрямах діяльності потребують оперативного, якісного і всебічного висвітлення. Саме такі функції виконує новий сайт приймальної комісії, на якому інформативність і зручність роботи забезпечено за допомогою розширеної пошукової системи й адаптивної мобільної верстки під будь-який гаджет. Переглянути відео можна за посиланнями на сторінці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка facebook.com  і в Instagram www.instagram.com/kpnu1918/

Зазначимо, що всі технічні роботи було виконано за великої підтримки кандидата технічних наук, старшого викладача кафедри інформатики університету Понеділка Вадима Віталійовича.

Усі матеріали використано з архіву попередньої версії сайту приймальної комісії, а відповідає за інформаційне наповнення нового сайту методист I категорії навчального відділу Баглай Віктор Васильович.

 

Провідний фахівець центру інформаційних технологій

Герук Діана Вікторівна