Запрошуємо взяти участь в онлайн-семінарах у межах проєкту «Зміни педагогічних факультетів та університетів у ХХІ столітті»

Запрошуємо взяти участь в онлайн-семінарах у межах проєкту «Зміни педагогічних факультетів та університетів у ХХІ столітті»

Університет Огієнка вже третій рік поспіль бере участь у проєктах, які реалізує Університет імені Масарика за підтримки Чеської агенції розвитку.

Цьогоріч до проєкту «Зміни педагогічних факультетів та університетів у ХХІ столітті» долучилися учасники освітнього процесу нашого університету: здобувачі вищої освіти, науково-педагогічні працівники, педагогічні працівники та інші працівники.

Однією з умов участі в міжнародних проєктах є проведення заходів, які передбачають поширення набутого досвіду та отриманих знань серед університетської спільноти.

Вельмишановні науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти, запрошуємо Вас взяти участь в онлайн-семінарах, які для Вас проведуть учасники проєкту «Зміни педагогічних факультетів та університетів у ХХІ столітті». Пропонуємо орієнтовний план зустрічей, які відбуватимуться на платформі Google Meet. Учасники онлайн-семінарів отримають сертифікати про участь. Стежте за оголошеннями про онлайн-заходи.

Графік проведення онлайн-семінарів учасниками проєкту

«Зміни педагогічних факультетів та університетів у ХХІ столітті»

 

Дата Тема онлайн-семінару Спікер
30.11.20р. «Внутрішня оцінка закладів вищої освіти: міжнародний та вітчизняний досвід» Бесарабчук Г. В.
04.12.20р. «Епоха діджиталізації, використання технологій в освіті, технології та плагіат» Мазур Н. А.
«Чесно про (не)чесність: формування академічної культури сучасного студента» Шевчук З. С.
«Сучасні технології якісного й ефективного викладання у закладах вищої освіти в умовах дистанційного навчання» Попович А. С.
09.12.20р. «Акредитація ОНП як інструмент забезпечення якості підготовки докторів філософії» Філінюк А. Г.
«Інструменти оцінювання підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та застосування їх на практиці» Марчук Л. М.
11.12.20р. «Творча діяльність академічних співробітників та докторантів – якість і перспектива» Ковальчук А. П.
«Акредитація освітніх програм як чинник забезпечення якості вищої освіти» Бахмат Н. В.
«Особливості провадження наукової діяльності університетів у сучасних реаліях» Плахтій М. П.

Відділ міжнародних зв’язків