Квест. Разом – ми сила

Квест. Разом – ми сила

12 вересня в Кам’янець-Подільському університеті імені Івана Огієнка, а саме на факультеті корекційної і соціальної педагогіки та психології, відбувся квест. Головна мета якого – ознайомити студентів-першокурсників із нашими факультетами і старовинним містом.

З початком нового навчального року, в нас з’явилась ідея, як цікаво і швидко познайомити всіх студентів між собою та відкрити для них красу нашого міста. Для цього було організовано квест, в якому приймало участь 5 команд.

Відкрив квест декан нашого факультету Віталій Іванович Співак. З умовами змагань учасників ознайомив активний громадський діяч і організатор різних спортивних змагань Дмитро Бойко. І ось команди на старті, кожна отримала конверт із завданнями. Свою подорож учасники розпочали зі старого міста. Завдання були нелегкими. Щоб знайти на них відповідь, потрібна була активність кожного учасника. Не дивлячись на втому, учасники після завершення гри з великим захопленням розповідали про завдання і пригоди, які траплялись на їхньому шляху. Кожній команді вручили грамоти. Та головне – це гарний настрій, фото і спогади.

Своїми враженнями з нами поділилася одна з учасниць квесту Вероніка Сирота, студентка 13 групи: «Я, як учасник квесту, дуже вдячна організаторам. Адже було весело, було безліч цікавих завдань та ребусів. Наша група дуже здружилась, ближче познайомилися між собою. Тепер ми знаємо, де розташовані пам’ятні місця Кам`янця-Подільського».

Дякуємо за підтримку профкому САД університету, а особливо активістам профбюро нашого факультету. Окрему подяку висловлюємо деканату факультету, співорганізатору Дмитру Бойко  та агентам-волонтерам: Вікторії Нагорній, Лілії Варварук, Тетяні Валько, Олександрі Коцар.

 Олена Прудивус, студентка IV курсу факультету
корекційної і соціальної педагогіки та психології.
Світлини Ольги Комарової
та Інни Луцик