Проведіть канікули в Лондоні

Проведіть канікули в Лондоні

Незабаром розпочнуться довгоочікувані канікули. Сучасному студентові треба вміло планувати не лише навчання, але й відпочинок. Впевнена, що відпочивати варто з користю: подорожувати іншими країнами, отримувати  нові корисні знання з фаху.

Наприклад, узимку я відвідала столицю Великобританії. Пройшла чотиритижневі курси англійської мови в Mayfair School of English, яка належить до Кембриджського коледжу і знаходиться на Oxford Str. – головній вулиці Лондона.

Мені дуже сподобалось навчання в цій школі. Туди приїжджали студенти, викладачі та просто бажаючі вивчити англійську мову з різних куточків світу. Новітнє обладнання та комфортні класні кімнати сприяли вивченню матеріалу, а вчителі різними способами допомагали звикнути до інтернаціонального клімату. Навчання проводилось 5 днів на тиждень. Ми вивчали різні дисципліни: граматику, письмо, слухання та читання. Кожної п’ятниці ми з класом ходили на екскурсію в музеї та на різні виставки.

Туманний Альбіон був моєю мрією. І ось нарешті я побачила найголовніші архітектурні пам’ятки Лондона: Біг Бен, Лондонське Око, Букінгемський палац, Гайд парк, Тауер Брідж.

Якщо ви маєте можливість відвідати одне з найкрасивіших міст світу, не вагайтесь ні на хвилину! Воно варте пережитих емоцій!

Наталія Христенко, студентка 2 курсу
факультету іноземної філології