Цікаве навчання у Школі молодого психолога Університету Огієнка

Цікаве навчання у Школі молодого психолога Університету Огієнка

 7 листопада 2015 року у Школі молодого психолога Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка заняття на тему «Застосування метафоричних асоціативних карт в індивідуальному психологічному консультуванні» провели кандидати психологічних наук Данчук Юлія Петрівна та Чеканська Оксана Анатоліївна.

На занятті учасники Школи молодого психолога дізналися, що метафоричні асоціативні карти (МАК) – успішно застосовуються в індивідуальному консультуванні та індивідуальній психотерапії.

На заняття було запрошено практикуючого практичного психолога, психоаналітика, психотерапевта Юзюк Ларису Анатоліївну, яка ознайомила учасників із методикою використання асоціативних карт та моделлю ведення консультативної бесіди з клієнтом.

На практичній частині заняття учасники перевірили на собі дієвість методу та стали свідками індивідуальної терапевтичної сесії.

Наступне заняття у Школі молодого психолога відбудеться у суботу, 14 листопада 2015 р., о 12 год.

Ми чекаємо Вас за адресою: вул. Польський ринок, 6, м. Кам’янець-Подільський, кафедра загальної та практичної психології, аудиторія № 21, факультет корекційної та соціальної педагогіки і психології, Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка.

З питань роботи Школи молодого психолога звертатися до кандидата психологічних наук Жиляк Наталії Вікторівни.

Контактний телефон: 097 67 11 811

Кафедра загальної та практичної психології