Купували маґодзі і квілінг

Купували маґодзі і квілінг

Незабаром буде свято Миколая. Пам’ятаю, як в дитинстві я писала ще неумілим почерком листи до цього святого, аби він не прогадав з подарунком. Студенти педагогічного факультету разом зі своїм викладачем Анатолієм Федоровичем Ковальчуком організували 12 грудня у фойє І поверху головного корпусу К-ПНУ імені Івана Огієнка організували Благодійну ярмарку, щоб подарувати святковий настрій та подарунки діткам-сиротами та діткам з обмеженими можливостями.

Гроші, зібрані від продажу студентських робіт, підуть для цієї чудової акції. Нас радісно зустрічали дівчата в українському одязі, примовляючи: «А у нас акція для покупців. При купівлі лялки-маґодзі ми даруємо оберіг, зроблений з теплотою і гарним настроєм».

Слід зазначити, що впродовж цього навчального року я побувала на кількох таких виставках, організатором яких був Анатолій Федорович: благодійна ярмарка на педагогічному факультеті у листопаді та жовтнева виставка в головному корпусі до ювілею нашої Almamater. Справді, найголовніше у мистецькій справі – не тільки виготовити справжній шедевр, а й вміти його гарно представити. Якщо хтось з вас, дорогі читачі, не встиг придбати ексклюзивний декоративний виріб, завітайте на наступний Благодійний ярмарок від педагогічного факультету. Квілінгова картина «Вінні Пух» та рукотворна лялька Богданка дуже гарно вписалися у інтер’єр редакції нашої газети.

 

Ольга Комарова, гол. редактор газети.

Світлини автора