Кафедра журналістики святкує десятиріччя

Кафедра журналістики святкує десятиріччя

11 листопада 2015 р. в актовій залі центрального корпусу Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбувся концерт, присвячений десятиріччю заснування кафедри журналістики. Це перший ювілей, який кафедра відзначає за період свого існування. Студенти спеціальності «Журналістика» під керівництвом Тетяни Олександрівни Чепурняк підготували справжнє дійство, подарувавши яскраві театралізовані номери та незабутні емоції всім присутнім у залі.

Викладачі кафедри журналісти отримали іменні запрошення ще за тиждень до свята. Напередодні святкування студенти прикрасили університет різнокольоровими повітряними кульками та бантиками із газет. Вдало підібрані декорації підкреслили тематику свята й створили дружню атмосферу впродовж дня. На першому поверсі студенти презентували свої світлини (так звану «фотосушку»). Другокурсники підготували відео про університет та кафедру журналістики, яке транслювалося на першому поверсі центрального корпусу.

На заході, крім традиційних пісенних і танцювальнихномерів, було презентовано інсценівки зі студентського життя, продемонстровано журналістський проект «Чисто news». Захопливим було нагородження викладачів у різних номінаціях шоколадними медалями. Студенти віднайшли дитячі фото викладачів і запропонували відгадати присутнім «Хто є хто». Дотепні жарти, весела музика, танці та гарний настрій – усе це презентували глядачам журналісти.

Своїми враженнями про святкування десятиріччя кафедри охоче поділилися присутні в залі.

Приємно, що в нас на кафедрі відбулася така знаменна подія. Впевнена, свято сподобалось як студентам, так і викладачам, адже програма була дуже насичена та цікава. Більше б таких святкових днів!

Тетяна Бобрик

Наша кафедра об’єднала науку і творчість. Усе святкування пройшло на “ура”, концерт здивував, зачарував та залишив гарні спогади.

Олена Савіна

Концерт був дуже цікавим та захопливим. Найбільше мені сподобалася програма «Чисто News» від Василя Аровича. Це було цікаво, смішно, дотепно. Загалом усе пройшло на високому рівні та надовго запам’ятається.

Надія Ганчук

Святкування з нагоди 10-річчя від дня заснування кафедри журналістики було знаковою подією особисто для мене. Адже кафедра журналістики – це ніби наша друга домівка. Тут працюють наші наставники, це джерело теорії та практики. Така приємна подія назавжди закарбується в моїй пам’яті унікальним форматом проведення, оригінальними виступами та креативною молоддю. Так тримати, журналісти!

Василь Арович

Так відбувалося святкування 10-річчя кафедри журналістики. Бажаємо кафедрі процвітання, натхненних викладачів і талановитих студентів!

Юлія Таірова, студентка факультету
української філології та журналістики
(спеціальність «Журналістика»)