Ярмарок щастя і добра

Ярмарок щастя і добра

Напередодні Нового року – дуже особливий час, адже у цей період проходять свята, які змушують нас задуматись над такими цінностями, як любов, допомога іншим, розуміння, взаємопідтримка. Тому це дуже хороша нагода творити дива для тих, хто їх найбільше потребує.

17 грудня на факультеті корекційної та соціальної педагогіки і психології студенти та випускники нашого університету організували благодійний ярмарок до дня Святого Миколая. Цей захід був незвичним тим, що на ньому презентувалися вироби «друзів» (люди, які мають особливості психофізичного розвитку), виготовлені разом із «приятелями» (молодими особами, які займаються з такими дітьми і їхніми батьками) зі спільноти «Віра і Світло».

У благодійному ярмарку брали участь як і «друзі», так і «приятелі». Слід зазначити, що захід продовжився 19 грудня у фойє ІІ поверху головного корпусу університету. На ярмарку були представлені ялинкові прикраси у стилі «декупаж», красива біжутерія, подарункові пакуночки, смачненькі тістечка, підставочки під гаряче, прикраси для серветок тощо. Усі бажаючі могли придбати собі те, що їм сподобалось. Зібрані кошти підуть на розвиток спільноти «Віра і Світло».

Я також є «приятелем» спільноти «Віра і Світло» і можу сказати, що для мене ярмарок є особливим, адже він дозволяє побачити, що є люди, яким не байдужа доля інших. Радію з того, що маю можливість бути учасницею цих заходів. Наші «віросвятлянчики» всі дуже талановиті і відкриті до спілкування.

Тому творіть добро і нехай кожна людина буде щасливою!

Дарина Романишина, випускниця факультету

корекційної та соціальної педагогіки і психології.

Світлини автора та Лілії Надвідної