Кам`янецькі КВН-щики виграли 100 тисяч

Кам`янецькі КВН-щики виграли 100 тисяч

Дуже приємно дізнаватися про перемоги наших кам`янчан. Удвічі приємніше, коли це твої знайомі і хороші друзі, яких ти знаєш ще зі студентських років. Я завжди слідкую за новими звершеннями команди КВН «Наш Формат», адже пам`ятаю ще перші кроки кавеенщиків, коли я ходила на всі їхні виступи і навіть їздила в складі команди підтримки в інші міста.

«Наш Формат» сьогодні вже відома команда, неодноразові переможці шоу «Розсміши коміка», чемпіони багатьох ліг КВН. У новому сезоні «Розсміши коміка» Володимир Черняк, Артем Мартиросян та Павло Мельничук виграли 100 тисяч гривень!!!

Володимир Черняк – капітан команди та мій старий друг поділився з читачами секретами гумористичного цеху та привідкрив завісу очікуваного ефіру, який глядачі матимуть можливість переглянути перед Новим роком. Тож слідкуйте за анонсами шоу.

– Це ваш не перший виступ на цьому шоу. У вас був план до перемоги?

– Якщо чесно, то переломним моментом став програш, коли ми поїхали другий раз і злетіли через свою слабку підготовку. Тоді ми зрозуміли, що треба «працювати, працювати і ще раз працювати».

– А коміків розсмішити було важко?

– Навіть дуже важко. Вони можуть «прочитати» жарти швидше, ніж ти покажеш. Але коли ти щирий, справжній, віддаєшся ролі, вони сміються, не стримуючись.

– Ви вже вирішили на що витратите гроші?

– Артем Мартиросян хоче купити машину, я витрачу на сина, Паша складає.

– Чи вдалося Вам поспілкуватися з іншими учасниками шоу?

– Так. Познайомилися з бабцями, дідками. Траплялися і зовсім неадекватні кадри. А більшість КВН-щиків ми  знаємо вже давно.

– Серед учасників трапляються дуже колоритні особистості, чи не так?

– Так, навіть дуже. І це переважно люди, так би мовити, з народу, а не ті що займаються гумором. Ось в них колорит: вишиті сорочки, веселі зачіски, кури і т.д.

– Коли ти зрозумів, що можеш розсмішити людей?

– Це було на виступі до 90-річчі К-ПНУ імені Івана Огієнка. Сценка була не дуже, але люди сміялися. Відтоді і все пішло.

– Який гумор Вам подобається найбільше?

– У якому людина може впізнати себе, побутові ситуації. А на «коміків» потрібно везти більш «неадекватний» гумор, тому що побутовий вони і самі пройшли.

– Чи надаєте перевагу гумору на політичні теми?

– Ні. Це нас не дуже цікавить.

– Чи правдивий стереотип, що людина, яка обрала гумор як професію, у житті, зазвичай, дуже сумна?

– На перших порах ні. Людина хоче йти, жартувати по максимуму. А з часом все змінюється і ти стаєш серйознішим. На сцені – один, в компанії – другий, в сім’ї – третій.

– Чи є для тебе зразки серед представників сучасного українського гумору?

– Звичайно. Володимир Зеленський захоплює своє працездатністю та організованістю, Євген Кошовий – акторською діяльністю, «Дует імені Чехова» показує приклад, як удвох можна довго триматися на ринку гумору.

– Як твої батьки та друзі ставилися до того, що ти – кавеенщик?

– Спочатку не розуміли, зазвичай. Та я їм і мало розповідав у зв’язку з відстанню. Спостерігати в них не було змоги, але зараз поважають і це дуже приємно.

– Що запам’яталося за роки кар’єри в КВН найбільше?

– Масляков, коли їздили в Сочі.

– Дякую за розмову.

Розмовляла Лілія Надвідна,
кореспондент газети