В університеті спалахнули нові зірки

В університеті спалахнули нові зірки

29 жовтня 2015 року в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбувся Кубок ректора КВН «Першачок». На головну сцену університету вийшло 7 команд перших курсів: «Список на відрахування» (природничий факультет), «Бемс» (факультет фізичної культури), «Ну, ти поняв? Да? (факультет іноземної філології), «Full house» (історичний факультет), «ЧБК» (факультет української філології та журналістики), «Більше ніж» (факультет корекційної та соціальної педагогіки і психології) і «Дай 6» (фізико-математичний факультет).

Кавеенщики-неофіти у своїх виступах дотепно жартували над одвічними студентськими проблемами, а щирі глядачі щоразу підтримували новоспечених акторів бурхливими оваціями.

Кубок ректора виборала команда історичного факультету «Full house». Друге місце посіла команда «Ну, ти поняв? Да?», третє місце поділили команди «Дай 6» та «Список на відрахування».

Усі команди отримали оригінальні свідоцтва «Про народження», «Дипломи» та смачні подарунки від профкому студентів, аспірантів і докторантів (серед яких були улюблені студентські «ласощі» – ковбаса!).

Команди, які посіли переможні місця отримали право представляти наш університет на фестивалі Подільської Ліги КВН.

На цьому подарунки для щасливих і радісних першачків не скінчилися. Після гри усі учасники були запрошені на вечірку у «Citi Fashion Club», де і відпочили «на повну». Тож, вітаємо вас, першачки, з упевненим початком і вступом у Лігу КВН нашого університету! Чекаємо наступних ваших творчих звитяг!

Тетяна Левицька, директор
студентського клубу